Seminaarieläin kieltäytyy kilpailukykyloikkaamasta

 

Hotelli Presidentin aamiainen

Laskeskelin tuossa ehtiessäni, että viikon sisään olen viettänyt noin 13 tuntia elämästäni erilaisissa seminaareissa ja kokouksissa. Olen ollut vetovastuussa yhdestä, ääntenlaskijana toisessa, twiittaamassa kuin pieni eläin kolmannessa ja oppimassa neljännessä. Koettu on kolmen hotellin neukkarit ja yksi elokuvateatteri. Asiaan kuuluen on kulutettu järjetön määrä kahvikupillisia ja voileipiä, joiden välissä on salaatinlehti. Kahdessa paikassa oli tarjolla macaroneja (arvostan).

Penkkiä on siis kulutettu ja puheenvuoroja pidetty ja kuunneltu. Tämä nyt vain kuuluu työhöni olennaisesti, olkoonkin, että osa tuosta tuntimäärästä tapahtui myös luottamustehtäviä hoitaessa nimellisesti vapaa-ajalla.

Hupparihörhö Sami Kuusela velmuili torstaina Noin viikon uutisissa hallituksen tavoitteista pidentää työaikaa. On ammatteja, joissa tavoitteessa ei ole kertakaikkiaan mitään järkeä. En tiedä, miten työni lopputulema muuttuisi yhtään sen kummemmaksi, vaikka ilmestyisin seminaareihin vartin aiemmin. Ehkä joisin pari kuppia enemmän kahvia ja hankkisin mehevän mahahaavan hieman luultua aiemmin.

Categories:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.