Jäsenpostia

Helsingin piirin eduskuntavaaliehdokkaiksi pyrkivät henkilöt julkistettiin tänään. Helsinkiläiset demarit äänestävät näiden joukosta 15 henkilöä, jotka piiri sitten asettaa ehdokkaiksi ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Mukana on tietenkin runsaasti valtakunnanpoliitikkoja ja muita tunnettuja ja kokeneita tyyppejä, mutta ilahduttava määrä myös nuorempia ja ensikertalaisiakin. Kyllä näistä vahvan listan saa kasaan, siitä ei ole mitään epäilystä.

Vaalisivun ehdokasesittelyä varten tiivistin vaaliteemani kirjeeseen, jota lähetetään myös äänioikeutetuille.

Tiina Rytky Puhdasta energiaa (1).png

Aion puhua päästöistä, energiasta ja liikenteestä. Mielestäni meidän puolueena ja ihan koko Suomena pitäisi tehdä realistista ja toimivaa politiikkaa, jolla kasvihuonekaasupäästöt saadaan laskemaan. Samalla on pidettävä huolta teollisuudesta ja työpaikoista sekä ihmisten toimeentulosta. Se on ihan mahdollinen yhtälö, mutta vaatii aika paljon rohkeutta ja tekemistä.

 

Tekijä: Tiina Rytky

Helsinkiläinen viestintätyöläinen. Ajatuksia kaupungista, työstä, arjesta ja yhteiskunnasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.