Joulukortteja lähetettäväksi ystäville

Joulumarkkinat ovat vallanneet kaupungin, ja se on ihanaa. Kävimme tänään jakamassa ystäväni suunnittelemia joulukortteja ihmisille toreilla ja kaduilla. Kortin kääntöpuoli on tarkoituksella tyhjä, jotta sillä voi lähettää ystävälle joulutervehdyksen.

Poikkeuksena on vain pieni printti kortin keskijanalla, jossa hyvän joulun toivotuksen lisäksi muistutetaan tulevista vaaleista ja ohjataan tälle samaiselle verkkosivustolle. Kortit menivät kuin kuumille kiville, ja urakkaa jatketaan ensi viikonloppuna.

Joulun lisäksi vaalien tulon voi aistia Hakaniemen markkinoilla, jotka järjestetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina. Väkeä oli puolueiden telttakujalla välillä jopa tungokseen asti. Ilmassa tuoksuivat kahvi, vohvelit ja vaalilupaukset.

Ihmisiä puhuttivat asiat laidasta laitaan. Oli puhetta robottiverosta ja kerjäämiskiellosta (en kannata kumpaakaan). Keliakiatukea kaivattiin takaisin (ymmärrän tuskan, mutta katsotaan tuo sote nyt ensin) ja sähkön siirtomaksut koettiin kohtuuttomiksi (niin ovat ja siihen poliitikot ovat monelta osin syypäitä). Lomarahaleikkaukset saivat erään naisen tuohduksiin (vääryys, joka on korjattava ja pian).

Illlalla oli tukiryhmän kokous, ja päätimme pitää kampanjastartin 18.1. Helsingin keskustassa. Lisää tietoa tapahtumasta vielä lähempänä, mutta merkitse päivä kalenteriisi jo nyt. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Mainokset

Tekijä: Tiina Rytky

Helsinkiläinen viestintätyöläinen. Ajatuksia kaupungista, työstä, arjesta ja yhteiskunnasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.