Kuka Tiina Rytky

tiina_rytkyMinä rakastan Helsinkiä. Se on Suomen komein kaupunki täynnä elämää ja ihmisiä. Nykyisin kotini on Oulunkylässä, mutta olen asunut aiemmin Länsi-Pasilassa, Alppiharjussa, Herttoniemessä ja Puistolassa.

Olen naimisissa ja kahden lapsen äiti sekä kahden äitipuoli. Synnyin vuonna 1982 Haapavedellä, Pohjois-Pohjanmaalla, josta muutin opintojen perässä Helsinkiin vuonna 2003.

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Vuonna 2017 minut hyväksyttiin Tampereen Yliopistoon journalistiikan ja mediatutkimuksen maisteriohjelmaan, jota suoritan parhaillaan.

Olen työskennellyt koko työurani viestintätehtävissä finanssi,- liikenne-, logistiikka- ja energia-aloilla. Tarkemmin työuraani voit tutustua LinkedIn-profiilissani.

Haaveilen viettäväni eläkepäiviäni jossain leppoisassa ja lämpimässä paikassa, kenties Espanjassa tai Miamissa. En tosin ole täysin varma siitä, että minä ja muut sukupolveni edustajat pääsemme koskaan nykyisen kaltaisesta eläkkeestä nauttimaan. Siksipä asioita ei kannata siirtää liiaksi tulevaisuuteen, vaan toteuttaa aikeensa ja unelmansa mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Vapaa-ajallani toimin Yhteiskuntapoliittisen sosialidemokraattisen yhdistyksen eli YPSYn puheenjohtajana. YPSY kuuluu SDP:n suurimpiin puolueosastoihin Helsingissä.

Haluaisin väittää että harrastan lukemista, mutta se lienee liioittelua. Yöpöydälläni on pino puoliksi luettuja kirjoja, joiden pariin palaan useimmiten lomalla. Suosikkikirjailijani on Sofi Oksanen.