Tiina Rytky

Minä rakastan Helsinkiä. Se on Suomen komein kaupunki täynnä elämää ja ihmisiä. Nykyisin kotini on Oulunkylässä, mutta olen asunut aiemmin Länsi-Pasilassa, Alppiharjussa, Herttoniemessä ja Puistolassa.

Olen naimisissa ja kahden lapsen äiti sekä kahden äitipuoli. Synnyin vuonna 1982 Haapavedellä, Pohjois-Pohjanmaalla, josta muutin opintojen perässä Helsinkiin vuonna 2003.

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi. Vuonna 2017 minut hyväksyttiin Tampereen Yliopistoon journalistiikan ja mediatutkimuksen maisteriohjelmaan, jota suoritan parhaillaan.

Olen työskennellyt koko työurani viestintätehtävissä finanssi,- liikenne-, logistiikka- ja energia-aloilla. Tarkemmin työuraani voit tutustua LinkedIn-profiilissani.

Vapaa-ajallani toimin Yhteiskuntapoliittisen sosialidemokraattisen yhdistyksen eli YPSYn puheenjohtajana. YPSY kuuluu SDP:n suurimpiin puolueosastoihin Helsingissä.

Haluaisin väittää että harrastan lukemista, mutta se lienee liioittelua. Yöpöydälläni on pino puoliksi luettuja kirjoja, joiden pariin palaan useimmiten lomalla. Suosikkikirjailijani on Sofi Oksanen.